Fagylalt gomba

Hozzávalók

Előkészítéshez:

1 db kistányér
1 db fagylaltos kanál

Elkészítéshez:

1 db tölcsér
1 gombóc Gelatiamo Capricci Tejszínes Eper
zöld ételfesték
kb. 0,5 dl kókuszreszelék
fehér dekortoll
néhány dekorvirág

Elkészítés

Elővesszük a jégkrémet, hogy könnyen gombócolható legyen. Először zöld ételfestékkel a termék leírása szerint megszínezzük a kókuszreszeléket, majd a kistányér közepére öntjük. Ezután a tölcsér csúcsát óvatosan levágjuk egy késsel úgy, hogy az ne törjön le. A tölcsér öblösebb végét a kókuszreszelékre állítjuk. A fagyis kanállal kigombócolunk egy gombóc tejszínes epret, az alját egyenesre húzzuk, hogy jobban megálljon a tölcséren, aminek a keskenyebb szélére helyezzük. Ügyeljünk arra, hogy a fagyi ne legyen nagyon olvadt, viszonylag keményen gombócoljuk ki. A gomba fagyikalapját díszíthetjük pár fehér dekorpöttyel. Illetve a gomba tönkjénél elhelyezhetünk pár dekorvirágot.

Elkészítési idő:

Kb. 15 perc

Ajánlott:

1 fő számára