Hattyúk tava

Hozzávalók

Előkészítéshez:

1 db kistányér
1 db kis tálka a kókuszreszelék megszínezéséhez
1 db fagylaltos kanál

Elkészítéshez:

1 db nektarin
1,5 dl kókuszreszelék
kék ételfesték
2 gombóc Gelatiamo Capricci Crunchy vanília
kevés színes csokidrazsé
mentalevél a díszítéshez

Elkészítés

A kókuszreszeléket egy kis tálkában kék ételfestékkel megszínezzük, majd a kistányérba szórjuk. A nektarint lemossuk, elfelezzük, majd elnegyedeljük. Két negyedet félreteszünk, kettőt pedig egymás mellé. Kb. a nektarin negyedek 1/3-ánál és 2/3-ánál bevágjuk a a gyümölcsöt egymásra merőlegesen. Az így kapott vágatokat 1-1 cm-re kihúzzuk, hogy megkapjuk a szárnyakat. Az egyik félretett negyedből levágunk egy vékony cikket, ez lesz a hattyú nyaka. Ezt a két szárny közé beállítjuk, és a madarat a tányér egyik sarkába tesszük. A tányér másik sarkába helyezünk egy elsimított aljú Gelatiamo Capricci Crunchy Vanalia gombócot, ez lesz a tó partja. A gombócot és környékét megszórjuk színes csokidrazséval, a partot dekorálhatjuk mentalevéllel.

Elkészítési idő:

Kb. 20 perc

Ajánlott:

1 fő számára