Hattyúk tava fagylalt desszert

Hozzávalók az előkészítéshez:

  • 1 db kistányér
  • 1 db kis tálka
  • 1 db fagylaltos kanál

Hozzávalók az elkészítéshez:

Elkészítési idő: 20 perc

Ajánlott: 1 fő számára

A hattyúk tava fagylalt desszert elkészítése

Vedd a kis tálkát, szórd bele a kókuszreszeléket, és az ételfesték csomagolásán jelezett módon színezd kékre a tó vizét. Szórd a tányérra egyenletesen.

A hattyú testéhez egy keményebb nektarint vágj négy egyenlő cikkre, a magját távolítsd el.

Vegyél két nektarin cikket, és egy kicsi és éles késsel ék formában vágd ki a hattyú szárnyainak tollait. Kezd a vágást belülről és haladj kifelé. Az így kapott kivágott tollakat húzd ki 1-1 centire egymástól.

A két szárnyat tedd a tó egyik végébe.

A maradék nektarinból vágj le egy cikket, ez lesz a hattyú nyaka, ezt helyezd a szárnyak közé.

A tányér másik sarkába tegyél egy elsimított aljú Gelatiamo Capricci Crunchy Vanalia gombócot, ez lesz a tó partja.

A gombócot és környékét szórd meg színes csokidrazséval, a partot pedig dekorálhatod friss mentalevéllel.