Fantasia jégkrémek – kedvelt hazai ízek gombócba zárva - Gelatiamo Olasz Fagylaltkülönlegességek
Gelatiamo Fantasia Jégkrémek
Gelatiamo Fantasia Jégkrémek

Fantasia jégkrémek – kedvelt hazai ízek gombócba zárva

Hátra dőlsz a kanapén vagy a nyugágyon, lehunyod a szemed és elmerülsz az emlékek tengerében.

A fantáziád szabadon szárnyal és felidézed magadban a legkedvesebb pillanatokat, amik örökre az emlékezetedbe vésődtek. Bevillannak a búcsúk és a vásárok, amikor izgatottam álltál a vattacukros előtt kígyóban sorakozó emberek mögött várva, hogy beleharapj a cukorízű felhőbe.

Látod magad előtt a nagyit, aki képes száz palacsintát megsütni az unokáinak, csak hogy nevetni lássa őket. Felidézed a családi ünnepeket, amikről nem hiányozhat a klasszikus aprósütemény, az isler. Milyen jó is fantáziálni!

Gelatiamo Fantasia Jégkrémek

30 éve szenvedélyünk a fagylalt és a jégkrém. Az elmúlt évtizedekben az motivált bennünket, hogyan inspiráljuk a "holnap" étkezési szokásait és hogy évről-évre ízletes ötletekkel lepjük meg a jeges nyalánkságok rajongóit. Tudjuk, hogy az íz és az élvezet elválaszthatatlanok, és a világ minden táján egyediek.

A Gelatiamo Fantasia jégkrémcsalád létrehozásával három célunk volt: jégkrém formába önteni a klasszikus és ismert hazai édességeket kiváló minőségben és elérhető áron.

Körbe néztünk és felfedeztük, mit szerettek igazán, miről fantáziáltok és most megadjuk, amire vágytok. Tudjuk, hogy szerettek a fagyasztóból előkapni egy-egy doboz hűsítő jégkrémet, főleg a forró nyári napokon. És azt is tudjuk, hogy jó a vanília, de még jobb, ha egy kis változatosságot csempészhetünk a jeges élvezetekbe. Az ízek és a lehetőségek változatosságot és örömet visznek az életbe. Élj hát vele!

Ismerd meg a Gelatiamo Fantasia Jégkrémcsalád különleges ízeit és lepd meg velük magad és szeretteid!

Gelatiamo Fantasia Vattacukor ízű jégkrém

Nincs mindennap majális, de a hangulatát az otthonotokba varázsolhatjátok.

Egy fergeteges vattacukor élményért nem kell spéci gépet beszerezni.

A Gelatiamo Fantasia Vattacukor ízű jégkrém békésen elfér a fagyasztód egy rekeszében, és elég csak elővenned, ha a gyerekek egy kis édes kényeztetésre vágynak. Ezzel az ízzel kifejezetten a gyerekeknek szeretnénk kedveskedni, és neked is, kedves szülő, hogy bármikor kék színű mosolyt csalj szemed fénye aranyos arcára.

A krémes és lágy jégkrémbe habcsók darabokat rejtettünk, hogy még nagyobb legyen a meglepetés.

Gelatiamo Fantasia Csokis Palacsinta ízű jégkrém

Ha meghallod, hogy palacsinta, mi jut róla eszedbe?

Esetleg az, hogy bármikor bármekkora mennyiségben jöhet? Vagy az, hogy bárcsak ne kellene annyit a tűzhely mellett állni pár finom falatért? A Fantasia Csokis Palacsinta jégkrémmel nem kell már ezen tovább dilemmáznod.

Csak töltsd fel a fagyasztód pár doboz roppanós étcsokoládés gabonagolyóval tarkított palacsinta ízű jégkrémmel és kanalazz. Ezt a jégkrémet sosem fogjátok megunni!

Gelatiamo Fantasia Isler Málnaöntettel ízű jégkrém

Ilyen még nem volt, de mostantól már élvezettel kanalazhatod a kedvenc magyar aprósütemény, az isler ízű jégkrémet.

A holland kakaóval ízesített krémes jégkrémet behálózza a savanykás málnavelő, és ne lepődj meg, ha egy-egy falatnál linzerdarabkára harapsz.

Nekünk, magyaroknak is kijárt végre egy klasszikus hazai kekszes jégkrém különlegesség.

Ha nincs kedved sütni, csak perdülj-fordulj és tálald az isler élményt egy fagylaltos kehelybe!

Gelatiamo Fantasia Áfonyás Sajttorta ízű jégkrém

Egy kávéházi élmény elképzelhetetlen sajttorta nélkül.

Ez az a desszert, ami stílusos, elegáns, mégis egyszerű és valahogy sosem csalódunk benne.

Egy kis lazulásra vágysz? Főzz le egy feketét, kanalazz pár gombóc Fantasia Áfonyás Sajttorta gombócot egy csinos kehelybe, és helyezd magad kényelembe!

Az áfonyapüré és a linzertészta darabkák hozzák az élményt, amit ossz meg a családoddal vagy akár a barátaiddal. Imádni fognak érte!

Gelatiamo Fantasia Citrom-Lime ízű jégkrém

OMG!

Minden vágyad egy frissítő nyalánkság a hosszú és forró nap után?

Ne fogd vissza magad, és ne érd be szimplán: duplázz rögtön!

Az új Fantasia jégkrém családunk legüdítőbb íze a citromot és a lime-ot egyesíti a citromolaj különleges ízével és habcsók darabkákkal. Guríts le pár gombóc citrom-lime-ot és érezd, ahogy feléled benned az erő és az életkedv!

ITT KERESD TERMÉKEINKET!

Családi kiszerelésű jégkrémjeinket keresd országosan a Spar, az Auchan és a Tesco üzleteiben. Az online vásárlók pedig a Kifli.hu-n és a GRoby-n és az Auchan oldalán meg tudják rendelni kedvenceiket.


.

LEGFRISSEBB CIKKEK

Ragonese Kft.

Telefon: +36 29 572 720

E-mail: info@gelatiamo.hu

H-2367 Újhartyán M5 Ipari Park hrsz. 1211