2021 – A Ragonese Kft. versenyképesség növelését célzó fejlesztés

A Ragonese Kft. versenyképesség növelését célzó fejlesztés

Az Európai Unió és a Magyar Állam által finanszírozott pályázati projekt keretében a következő beruházás valósult meg:

Kedvezményezett neve: RAGONESE Kft.

A projekt összköltsége: 41 964 231 Ft

A támogatás mértéke: 70,000000 %

Szerződött támogatás összege: 29 374 962 Ft

A projekt tervezett befejezési időpontja: 2021.09.30

Pályázati azonosító: VEKOP-1.2.6-20-2020-00113

Projekt tartalma:

A Ragonese Kft 1991. óta működik. Fő tevékenysége a jégkrémgyártás. A jégkrémeket vendéglátó egységekben és kiskereskedelmi üzletekben és áruházláncokban értékesítjük.

Az elmúlt években megváltozott a fogyasztói igény. Az impulz jégkrémek mellett egyre nagyobb szerepet kapnak a gombócos jégkrémek, főleg a változatos, érdekes, öntetes-darabos ízek. Cégünk minden évben innovatív, az aktuális trendeket követő új ízeket fejleszt a hagyományos termékek mellett, laktóz-, cukormentes és vegán változatban is.

A jégkrémek forgalmazását jelentősen megkönnyíti a berendezés kihelyezése, ezt a vendéglátóhelyek– akik megszokták kávés, sörös, egyéb cégektől ugyanezt – el is várják tőlünk.

Mivel az első lépés az értékesítésben a látvány, ezért nem mindegy a berendezés kinézete, amit mi az aktuális márkára matricázva helyezünk ki. Mivel 30 éve vagyunk jelen a jégkrémpiacon, a felmatricázott berendezések a fogyasztó számára is biztonságot jelentenek, tudják, mit várhatnak a termékünktől.

A berendezés kihelyezését megelőzően értékesítő kollégáink előzetesen felmérik a vendéglátóhely várható forgalmát, berendezést kizárólag jó forgalommal rendelkező egység részére biztosítunk.

A szezonalitás meghosszabbítása érdekében preferáljuk még a bevásárló központokban, szállodákban létesülő kávézókkal történő együttműködést, ezeken a helyeken az éves kiegyensúlyozott forgalmazás következtében még gyorsabb a berendezés megtérülésének ideje.

Az általunk választott berendezések típusa is igényes kivitelű, ventilátoros, gyermekbarát berendezések, a pult eleje az alacsonyról induló üvegborítás következtében messziről vevőcsalogató látványt nyújt. A pultok beszerzésével az értékesítési helyek számának növelése a célunk. Az új berendezések a korábbi beszerzésű pultokhoz képest lényegesen alacsonyabb energiaigényűek, működtetésük így környezet- és pénztárca kímélő.

A fagylaltpultok használatától egyértelműen azt várjuk, hogy mind minőségben, mind mennyiségben egy jelentős pozitív változás következzen be cégünknél.