Rákóczi túrós fagylalt – a cukormentes fitt desszert - Gelatiamo Olasz Fagylaltkülönlegességek

Rákóczi túrós fagylalt – a cukormentes fitt desszert

A laktózmentes, tojásmentes, cukormentes és zsírszegény jeges élvezet.
 

A Rákóczi Túrós süteményt egy magyarnak sem kell nagyon bemutatni. Az omlós pite tészta, a krémes túrós töltelék és a felhő állagú sült tojáshab triója a barack- vagy ribizlilekvárral ízesítve sokunk nagy kedvence. Nem véletlen, hogy számtalan formában és diétába illesztve is elkészítik a rajongói, és a sorból a Rákóczi Túrós fagylalt sem maradhat ki.

Rákóczi Túrós, a végtelenül egyszerű sütemény

Keress rá az interneten a Rákóczi Túrós süteményre! Szinte mindenhol azt fogod olvasni, hogy ez egy végtelenül egyszerű sütemény. Ránézésre annak is tűnhet, de cukrászokként pontosan tudjuk, hogy ez a jelző messze áll a valóságtól. A tökéletes sütemény gondos odafigyelést, a pontos anyaghányadok betartását és végtelenül nagy rutint igényel.

De hagyjuk a sütést, és fókuszáljunk inkább az élményre, amit a Rákóczi Túrós adhat számunkra. Már egy falat a mennyekbe repíthet, és ha egyszer belekóstolunk az ízébe, örökké vágyni fogunk rá.

Rákóczi Túrós fagylalt

A 2000-es évek gaszro forradalma a fagylaltgyártást sem kerülte el. A klasszikus ízek mellett jeges formába kerültek a hagyományos sütemények, és számtalan extrém ízvilág is gombócos formát öltött.

Olasz-magyar családi vállalkozásként mi sem maradtunk ki a sorból, és hogy boldoggá tegyük a fagylaltimádókat, kifejlesztettük a Rákóczi Túrós fagylalt receptúránkat. A visszajelzések szerint jól döntöttünk.

A táplálkozási trendek azonban az elmúlt két évtizedben drasztikusan megváltoztak. Ez köszönhető az orvostudomány fejlődésének, aminek hála már gyorsan ki lehet deríteni, ha például valakinek gondot okoz egy-egy élelmiszer alapanyag, azaz ételallergiás.

Másfelől az emberek egyre jobban odafigyelnek az egészséges életmódra. Többet sportolnak, egyre inkább kerülik a káros szenvedélyeket, és ügyelnek a tápanyagokban gazdag és üres kalóriáktól mentes étkezésre is.

A Gelatiamo Single ZERO termékcsaládunkat - aminek egyik közkedvelt tagja a Rákóczi Túrós fagylalt -, például kifejezetten fogyasztói igények alapján kezdtük el gyártani.

A cukormentes fitt Rákóczi Túrós fagylalt

A Rákóczi Túrós tényleg olyan finom, hogy a legtöbben könnyen elfalatoznánk belőle naponta 1-2 szeletet is. Desszertet azonban nem szükségből, hanem élvezetből eszünk, és mint tudjuk, a jóból is megárthat a sok. Az élet fintora és egyben ellentmondása is viszont az, hogy a lelkünknek szüksége van az édes kényeztetésre. Örökös lemondásban szürkébb lenne minden, és ezt mi nem hagyhatjuk.

Családi vállalkozásunk egyik fő mottója, hogy „figyelünk rád”. Figyelünk arra, hogy megkaphasd a mindennapi édes kényeztetést, miközben könnyen betarthatod a diétádat is.

A Gelatiamo Single ZERO Rákóczi Túrós fagylalt beilleszthető a laktózmentes, a tojásmentes, a cukormentes és a zsírszegény diétába is. A jégkrém alapjához sovány túrót használunk, amit természetes édesítőszerekkel, xilittel és steviával ízesítünk. Ennek a két édesítőnek a kombinációjával kiváló fagylaltállagot és mellékízmentes édességet kap a fagylalt.

Gyakorlatilag észre sem venni, hogy cukormentes.

A fagylalt ízesítésénél üzemünkben kizárólag a természetes és minőségi alapanyagok jöhetnek szóba.

A krémes túrós jégkrém alapot citromolajjal tesszük pikánssá, a sárga hullámok pedig a kurkuminnak és a paprikakivonatnak köszönhetik az élénk színüket.

A fagyit beerező sárgabarackpürét pedig gyorsfagyasztott gyümölcsből állítjuk elő.

100 gramm, azaz 2 gombóc Rákóczi Túrós fagylaltnak csupán 120 kcal az energiaértéke, így nem kell bűntudatot sem érezned, ha elfog az édesség utáni vágy.

Fagylaltjainkat üzemi biztonság mellett kézműves gondossággal, szicíliai receptúra alapján készítjük a Te örömödre.

A Rákóczi Túrós fagylaltot kóstoltad már?

ITT KERESD TERMÉKEINKET!

Családi kiszerelésű jégkrémjeinket keresd országosan a Spar, az Auchan és a Tesco üzleteiben. Az online vásárlók pedig a Kifli.hu-n és a GRoby-n és az Auchan oldalán meg tudják rendelni kedvenceiket.


.

LEGFRISSEBB CIKKEK

Ragonese Kft.

Telefon: +36 29 572 720

E-mail: info@gelatiamo.hu

H-2367 Újhartyán M5 Ipari Park hrsz. 1211