Hattyúk tava fagylalt desszert
Hozzávalók az előkészítéshez:
- 1 db kistányér
- 1 db kis tálka
- 1 db fagylaltos kanál
Hozzávalók az elkészítéshez:
- 1 db nektarin
- 1,5 dl kókuszreszelék
- kék ételfesték
- 2 gombóc Gelatiamo Capricci Crunchy vanília
- kevés színes csokidrazsé
- mentalevél a díszítéshez
Elkészítési idő: 20 perc
Ajánlott: 1 fő számára
A hattyúk tava fagylalt desszert elkészítése
Vedd a kis tálkát, szórd bele a kókuszreszeléket, és az ételfesték csomagolásán jelezett módon színezd kékre a tó vizét. Szórd a tányérra egyenletesen.
A hattyú testéhez egy keményebb nektarint vágj négy egyenlő cikkre, a magját távolítsd el.
Vegyél két nektarin cikket, és egy kicsi és éles késsel ék formában vágd ki a hattyú szárnyainak tollait. Kezd a vágást belülről és haladj kifelé. Az így kapott kivágott tollakat húzd ki 1-1 centire egymástól.
A két szárnyat tedd a tó egyik végébe.
A maradék nektarinból vágj le egy cikket, ez lesz a hattyú nyaka, ezt helyezd a szárnyak közé.
A tányér másik sarkába tegyél egy elsimított aljú Gelatiamo Capricci Crunchy Vanalia gombócot, ez lesz a tó partja.
A gombócot és környékét szórd meg színes csokidrazséval, a partot pedig dekorálhatod friss mentalevéllel.