DOLCI ITALIANI
Gelatiamo Dolci Italiani Fehércsokis Málnaszelet
Lágy, krémes és ellenállhatatlan!
Egy falatnyi édes harmónia! Lágy piskótaágy, amelyet egy selymes fehércsokoládés krémréteg ölel körül, a tetején pedig egy hűsítő, gyümölcsös málnazselé gondoskodik a tökéletes egyensúlyról.
Egy desszert, amely egyszerre elegáns és üdítő!
Gyorsfagyasztott és előre szeletelt formában érkezik, így gyerekjáték a tálalás – legyen szó egy családi desszertpillanatról vagy egy elegáns vendéglátásról!
Gyorsfagyasztott desszert.

ÖSSZETEVŐK
Fehércsokoládés málnaszelet (15x100g)
Lágy piskótaágyon, fehércsokoládés krém, málnás zselével díszítve.
Gyorsfagyasztott, szeletelt cukrászipari termék.
Összetevők:
málna zselében 50% [málna 50%, zselésítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav), savanyúságot szabályzó anyag (difoszfátok), tartósítószer (kálium-szorbát), stabilizátor (zsírsavak- mono és digliceridjei), módosított keményítő, stabilizátor
(nátrium-alginát), színezék (cékla kivonat)], krém 27% [(víz, MASCARPONE 26% (TEJSZÍN, VAJ, víz, sovány TEJpor, zsíros TEJpor, burgonyakeményítő, stabilizátorok (karragén, karboxi-metil-cellulóz, taramag-liszt), cukor, fehércsokoládé 13% (cukor, kakaóvaj, sovány TEJpor, vízmentes TEJzsír, emulgeálószer (SZÓJAlecitin), természetes vanília aroma), kókuszolaj, sovány TEJpor, növényi zsírpor [glükózszirup, finomított pálmamag olaj, finomított pálmaolaj, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjei ecetsav észterei), TEJfehérje], glükóz szirup, színezék (karotinok), vanília kivonat, stabilizátorok (guar gumi, szentjánoskenyér liszt, karragén)], piskóta 23% [TOJÁSlé, BÚZAliszt, cukor, víz, emulgeálószer ( zsírsavak poliglicerin észterei), étolaj (napraforgóból), térfogatnövelőszerek (szódabikarbóna, dinátrium-difoszfát)]
Kérjük, fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán!
TÁPÉRTÉK ADATOK
egyszerűen lehetetlen nem beleszeretni...
A tökéletes élmény érdekében vedd ki a mélyhűtőből, és hagyd állni 10-15 percig, hogy a krémes rétegek tökéletes állagot kapjanak.
Díszítsd friss málnával vagy egy csipet reszelt fehércsokoládéval, és tálald egy gombóc vaníliafagylalttal – így lesz igazán fejedelmi az élmény!
A termék -18°C-on tárolandó.
Fogyasztható felengedés után 72 órán (3 nap) belül +4°C-on hűtőben tárolva.
A felolvadt terméket visszafagyasztani tilos!