DOLCI ITALIANI
Gelatiamo Dolci Italiani Somlói Galuska
Somlói Galuska...
... a semmihez sem hasonlítható ízénél már csak a népszerűsége figyelemre méltóbb.
Olyannyira szeretjük, hogy 2010-ben egy internetes szavazáson „Magyarország kedvenc Süteménye” lett.
Nem csoda, hiszen egy falatjában benne van minden földi jó, ami szem szájnak ingere.
Gelatiamo Dolci Italiani Somlói Galuska desszert 600 g (6 adag)
A Gelatiamo Somlói Galuska pihe-puha, csokoládés sziruppal átitatott piskótáját fehércsokoládéval és vaníliával ízesített lágy krémmel borítjuk be. A süteményt megkoronázó tejszínhab hullámokon pedig szelíd csokoládéfolyam, mogyorógrillázs és mazsola gondoskodik a maximális ízélményről.
Gyorsfagyasztott desszert.
ÖSSZETEVŐK
piskóta 40% [TOJÁS, BÚZALiszt, cukor, víz, nedvesítőszer: glicerin, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, térfogatnövelőszerek: dinátrium-difoszfát, nátrium-karbonát, só, aromák], krém 33% [víz, kókusz olaj, sovány TEJpor, cukor, növényi zsírpor [glükózszirup, finomított pálmamag-olaj, finomított pálmaolaj, fehér bevonó massza (cukor, növényi zsír, édes TEJsavópor, sovány TEJpor, emulgeálószerek (SZÓJAlecitin, poliricinolsav poligliceridje), fehér csokoládé 2% (cukor, kakaóvaj, sovány TEJpor, vízmentes TEJzsír, emulgeálószer (SZÓJAlecitin), aromák)], vaníliakivonat, színezék (béta-karotin), emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav észterei), TEJfehérje], csokoládés szirup 23% [víz, glükózszirup, kakaópor, cukor, csokoládépor 2% (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, aroma)], grillázs 2% (cukor, FÖLDIMOGYORÓ), étcsokoládé 2% (cukor, kakaóvaj, sovány TEJpor, vízmentes TEJzsír, emulgeálószer (SZÓJAlecitin) aromák)], mazsola.
Természetes színezéket tartalmaz.
Allergének:
tej, szója, tojás, földimogyoró, glutént tartalmazó búza
Nyomokban tartalmazhat dióféléket és belőlük készült termékeket.
Kérjük, fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán!
TÁPÉRTÉK ADATOK
ez ellenálhatatlan...
Vedd elő a tálcát 3-4 órával a fogyasztás előtt és hagyd felengedni +4°C-on a hűtőszekrényben.
Szeleteld fel 4-6 részre és szervírozd desszertes tányéron vagy kehelyben.
Tetszés szerint nyomhatsz a tetejére egy kis extra tejszínhabot.