DOLCI ITALIANI
Gelatiamo Dolci Italiani Epres Sajttorta
Eper.
A középkorban ez az apró és piros bogyós gyümölcs a tavasz és az öröm hírnökének számított.
Olyannyira kedvelt, hogy az egész világ tisztelettel adózik az anyagtermészetnek, amiért megajándékozott bennünket vele.
Ha eddig nem voltál eperrajongó, talán azzá kellene válnod.
Az eper ugyanis a 3. helyen áll a több, mint 1000 antioxidánsban gazdag ételek listáján. Csak a szeder és a dió előzi meg, persze azok nem mutatnak ennyire jól.
Gelatiamo Dolci Italiani Epres Sajttorta 1200 g (12 szelet)
A gyorsfagyasztott Dolci Italiani Epres sajttorta különleges és ünnepi formában nyújtja az igazi eper élményt.
A lágy piskóta rétegeket vaníliával és Jamaicai rummal ízesített mascarpones túrókrémbe rejtettük, hogy a tetején vígan hullámozhasson a ragyogó eperpüré. Fogadjunk, hogy te is fejest ugranál ebbe a kalandba?
Gyorsfagyasztott desszert.
ÖSSZETEVŐK
krém 72% [víz, sovány TÚRÓ 23%, cukor, kókuszolaj, sovány TEJpor, MASCARPONE 3%, növényi zsírpor [glükózszirup, finomított pálmamag olaj, finomított pálmaolaj, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjei ecetsav észterei), TEJfehérje], glükóz szirup, étkezési zselatin, színezék (béta-karotin), vanília kivonat, Jamaicai rum, tartósítószer (kálium-szorbát), emulgeálószer (zsírsavak mono és digliceridje), stabilizátorok (guar gumi, szentjánoskenyér liszt, karragén), aroma, citromsav], piskóta 23% [BÚZALiszt, cukor, TOJÁS, víz, glükózszirup, nedvesítőszer: glicerin; Emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, térfogatnövelőszerek (dinátrium-difoszfát, nátrium-karbonát), só, tartósítószer: kálium-szorbát, aromák], epres öntet 5% [cukor, gyümölcs püré 31% (eper és meggy változó arányban), víz, sűrítőanyag (pektin), aroma, színezékek (céklavörös, paprika kivonat), citromsav]
Természetes színezéket tartalmaz.
Allergének:
tej, tojás, glutént tartalmazó búza
Nyomokban tartalmazhat szója származékot, dióféléket, földimogyorót és belőlük készült termékeket.
Kérjük, fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán!
TÁPÉRTÉK ADATOK
ne fogd vissza magad...
Vedd elő a tortát 3-4 órával a fogyasztás előtt, és hagyd felengedni +4°C-on a hűtőszekrényben.
Ha kiengedtek, tedd a tortaszeleteket tányérra és máris tálalhatod.
Ha egy kis extra eperélményre vágysz, tálalj mellé friss és szeletelt epret!
FONTOS! Ha nem szeretnétek az egész tortát elfogyasztani, szeletenként is kiveheted a csomagolásból.
Ebben az esetben azonnal csomagold és tedd vissza a fagyasztóba a dobozt.
A szeletek önmagukban akár egy órán belül is felengednek.