DOLCI ITALIANI
Gelatiamo Dolci Italiani Ricotta Torta
Ha oda vagy a straciatella fagylaltért, akkor ez a ricotta torta is nagy eséllyel felkerül a kedvenc süteményeid listájára. A túrótortát sokan sokféleképpen készítik és szeretik, mi ilyennek álmodtuk meg.
A lágy piskóta lapokat vastag, vaníliás túrókrémmel töltöttük meg. Ha pedig belekóstolsz, finom étcsokoládé darabkák roppannak a szádban.
Gelatiamo Dolci Italiani Ricotta torta 1200 g (12 szelet)
Az ízek és a textúrák igazán kifinomult mégis egyszerű kombinációjának kevesen tudnak ellenállni.
De minek is tennéd, hiszen ezek a tortaszeletek csak arra várnak, hogy befald őket, majd elégedetten hátra dőlj a kanapén, és boldogan nyugtázd: remek napod volt.
Gyorsfagyasztott desszert.
ÖSSZETEVŐK
TÚRÓkrém 75% [víz, cukor, módosított keményítő, sűrítőanyag (nátrium-alginát), stabilizátor (dinátrium-difoszfát), TÚRÓpor, dextróz, zselatin, citromsav, só, aroma, kókuszolaj, félzsíros TÚRÓ 5%, sovány TEJpor, növényi zsírpor [glükóz szirup, finomított pálmamag-olaj, finomított pálmaolaj, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav észterei), TEJfehérje], glükóz szirup, étcsokoládé lap 1% [cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer (repcemag lecitin), fényezőanyag (sellak, gumiarábikum)], emulgeálószer (zsírsavak mono és digliceridjei), stabilizátorok (guargumi, szentjánoskenyér liszt, karragén), színezék (béta-karotin), vanília kivonat]; piskóta 24% [BÚZALiszt, cukor, TOJÁS, víz, glükózszirup, nedvesítőszer (glicerin), emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), térfogatnövelőszerek (dinátrium-difoszfát), nátrium-karbonát, só, tartósítószer (kálium-szorbát, aromák)], porcukor.
Természetes színezéket tartalmaz.
Allergének:
glutént tartalmazó búza, tojás, tej
Nyomokban tartalmazhat dióféléket, földimogyorót, szójaszármazékot és belőlük készült termékeket.
Kérjük, fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán!
TÁPÉRTÉK ADATOK
túrós finomság...
Vedd elő a tortát 3-4 órával a fogyasztás előtt, és hagyd felengedni +4°C-on a hűtőszekrényben.
Ha kiengedtek, tedd a tortaszeleteket tányérra és máris tálalhatod.
FONTOS! Ha nem szeretnétek az egész tortát elfogyasztani, szeletenként is kiveheted a csomagolásból. Ebben az esetben azonnal csomagold és tedd vissza a fagyasztóba a dobozt.
A szeletek önmagukban akár egy órán belül is felengednek.