DOLCI ITALIANI
Gelatiamo Dolci Italiani Sós Karamell Torta
Az édes és sós ízek tökéletes harmóniája!
A sós karamell hódító ízkombinációja most egy mennyei tortában kel életre!
Lágy piskótarétegek között selymes, gazdag sós karamellás krém, amelyet egy leheletnyi karamellöntet tesz még ellenállhatatlanabbá.
Minden falat egyensúlyban hozza az édes és sós ízek játékát, így garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbókat!
Előre szeletelt és fagyasztott formában érkezik, így bármikor tálalásra kész – legyen szó egy különleges ünnepről vagy egy édes kényeztetésről!
Gyorsfagyasztott desszert.

ÖSSZETEVŐK
Sós karamell torta 1000g (14 szelet)
Piskóta (24%), sós karamellás krém (75%), karamell öntettel (1%) díszítve.
Gyorsfagyasztott, szeletelt cukrászipari termék.
Összetevők: ivóvíz, piskóta: (BÚZAliszt, cukor, TOJÁS, víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, térfogatnövelőszerek: dinátrium-difoszfát, nátrium-karbonát,
nedvesítőszer: glicerin, só, tartósítószerek: kálium- szorbát, aromák), cukor, szárított glükózszirup, ivóvíz, sovány TEJpor, kókuszolaj, növényi zsírpor (glükóz szirup, hidrogénezett növényi zsír, emulgeálószer (zsírsavak mono-és digliceridje, zsírsavak mono
és digliceridjeinek ecetsav-észterei), TEJfehérje, stabilizátor (dikálium-hidrogénfoszfát)), fehér bevonómassza (cukor, növényi zsír, édes TEJsavópor, sovány TEJpor, emulgeálószerek (SZÓJAlecitin, poliricinolsav poligliceridje), aroma), karamell
készítmény 2% (cukorszirup (cukor, víz), glükóz-fruktóz szirup, módosított keményítő, étkezési sav (citromsav), színezék (karamell-ammónium-SZULFITos), aroma), glükózszirup, fehércsokoládé (cukor, kakaóvaj, sovány TEJpor, vízmentes TEJzsír, emulgeálósze
(SZÓJAlecitin), természetes vanília aroma, aroma), zselésítő anyag (zselatin), étkezési só színezék (paprika kivonat), módosított keményítő, égetett cukor, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), stabilizátorok (szentjánoskenyérliszt, guargumi,
karragén), állagjavító (porcukor (cukor, keményítő), zselatin, sűrítőanyag (módosított keményítő)), aroma
Kérjük, fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán!
TÁPÉRTÉK ADATOK
az édes és sós tökéletes tánca egy szeletben...
Vedd elő a tortát 3-4 órával a fogyasztás előtt, és hagyd felengedni +4°C-on a hűtőszekrényben.
A tökéletes ízélményért vedd ki a mélyhűtőből, és hagyd állni szobahőmérsékleten 10-15 percig, hogy a krém tökéletesen lágy legyen.
Díszítsd egy csipet tengeri sóval, pirított dióval vagy egy gombóc vaníliafagyival a még intenzívebb élményért! Egy falat, és máris az édes-sós csoda világában találod magad!
FONTOS! Ha nem szeretnétek az egész tortát elfogyasztani, szeletenként is kiveheted a csomagolásból.
Ebben az esetben azonnal csomagold és tedd vissza a fagyasztóba a dobozt. A szeletek önmagukban akár egy órán belül is felengednek.