Gelatiamo Jégkrémek, Torták és Sütemények Szicíliából
Fagylalt, jégkrém, cukor- és laktózmentes, torták, desszertek...
Mindegy minek nevezzük, a legtöbben elolvadunk akár egy gombócnyi édes és jeges boldogságtól is.
Akár a klasszikus családi fagylaltokat preferálod, akár valamilyen különleges táplálkozási igényednek megfelelő fagylaltot választasz, a Gelatiamo jégkrémek között megtalálod a számodra ideális választást.
Nincs születésnap, névnap, esküvő, családi esemény, jeles évforduló, ami teljes lenne torta nélkül. A torták nem csak az asztalok színes és nyálcsorgató ékei, de mennyei finomak és sokféle ízben és stílusban elérhetők.
Kinek ne esne jól bármikor egy gombóc fagyi? A GELATIAMO fagylaltok széles választékából biztosan te is megtalálod a kedvenc ízeket, legyen szó extrán édes, különleges vagy éppen mentes ízekről.
GELATIAMO KÍNÁLAT
GELATIAMO
SINGLE ZERO
A Single Zero hozzáadott cukortól, mellékíztől és mesterséges anyagoktól mentes jégkrémjeinkben garantáltan megtalálod álmaid jeges vágyát.
GELATIAMO
SUPER ZERO
A Super Zero jégrémjeinket hozzáadott cukor- és laktóz nélkül készítjük nektek, igazi kényeztetés az egész család számára.
GELATIAMO
ZERO LAKTÓZ
A magyar lakosság közel 30 %-a laktózérzékeny és a mi olasz családi vállalkozásunk egyik tulajdonosa, Erzsébet sem kivétel ez alól.
GELATIAMO
FANTASIA
A jégkrémek ízeit a békebeli idők itatják át. Olyan emlékeket kevertünk a titkos receptekbe, amik boldogsággal töltik el a szíved.
GELATIAMO
CAPRICCI
Gyakran toppannak be hozzád családi vagy vendégek? A nagy kiszerelésű, családi termékeinkkel sosem jössz zavarba, ha fagyit kíván a társaság.
GELATIAMO DOLCI ITALIANI
PALEO TORTÁK
Nincs is jobb, mint kikapni a fagyasztóból egy szelet tortát és nyugisan elnassolgatni.
Paleo tortáink gluténmentesek, tejmentesek, organikus almacukorral készülnek.
GELATIAMO DOLCI ITALIANI
TORTÁK
Megőrülsz a tortákért és a süteményekért? De csak enni szereted őket?
Nem vagy egyedül és a megoldás sokkal közelebb van, mint gondolnád.
GELATIAMO DOLCI ITALIANI
PROFITEROL
Gondolnád, hogy ez a nálunk is egyre kedveltebb égetett fánk alapú krémes desszert is az olasz kreativitáshoz kapcsolódik? Bizony! Az eredeti recept egy olasz, Panterelli nevű séf nevéhez köthető.