GELATIAMO DOLCI ITALIANI PROFITEROLOK
MINDEN ÚT RÓMÁBA VEZET?
Gondolnád, hogy ez a nálunk is egyre kedveltebb égetett fánk alapú krémes desszert is az olasz kreativitáshoz kapcsolódik? Bizony!
Az eredeti recept egy olasz, Panterelli nevű séf névéhez köthető.
Panterelli Medici Katalin szolgálatában állt, és amikor Katalin a francia királyi udvarba érkezett, hogy Valois Henrik felesége legyen, magával vitte a saját szakácsait is.
Panterelli már a francia királyi udvarban fejlesztette ki az égetett tésztát, amit megosztott a francia cukrászokkal is.
Ők alkották meg később a tészta kerek formáját, majd különféle lágy krémekkel töltötték meg.
A profiterol így érte el jelenlegi formáját.
A Gelatiamo Dolci Italiani Profiteroljaink 4 ízben (Bianco, Latte, Nero, Scuro) és tálcás kiszerelésben kerülnek értékesítésre.
A sokkolásnak köszönhetően pillanatok alatt megfagy, majd a csomagoláson lévő utasítások szerint felengedett sütemény megszólalásig olyan, mintha frissen készítették volna.
Minden egyes Profiterol tálca 12 gombócnyi könnyen adagolható csemegét rejt.
Profiteroljainkat keresd a Spar és Insterspar üzletek csemegepultjaiban.
GELATIAMO DOLCI ITALIANI PROFITEROLOK
Bianco
DOLCI ITALIANI PROFITEROL
Latte
DOLCI ITALIANI PROFITEROL
Nero
DOLCI ITALIANI PROFITEROL
Scuro
DOLCI ITALIANI PROFITEROL