Ajándékok, amiknek örülnek a jégkrém rajongók - Gelatiamo Olasz Fagylaltkülönlegességek
Gelatiamo Olasz Fagylaltkülönlegességek
Gelatiamo Olasz Fagylaltkülönlegességek

Ajándékok, amiknek örülnek a jégkrém rajongók

Az igazi jégkrém rajongók nem kötik szezonhoz vagy évszakhoz a jeges élvezeteket. Ők nemcsak nyáron találják meg a módját a nyalakodásnak, hanem a legnagyobb hidegben is.

Ők azok, akik oda vannak a klasszikus ízekért, de az elsők között állnak a sorban, amikor valami újdonságot lehet megkóstolni. A jégkrém rajongóknak éppen ezért könnyű ajándékot venni, hiszen ők minden formában oda vannak az olvadozó gombócokért.

Nézzük meg tehát, milyen otthon is használható fagylaltos kiegészítőkkel lepheted meg jégkrém imádó ismerősöd!

Fagylaltos kanál

Egy laikus erre azt mondaná, hogy húzd ki az evőeszköz fiókot, vegyél elő egy evőkanalat és azzal szedd ki a jégkrémet a dobozából.

Ez egy jégkrémrajongónak szinte szentségtörés, mert a jégkrém formája a gombóc (többnyire). Persze a konyhai kreatívok képzelete túlszárnyalja a gömb alakot, egy fagyi rajongót mindig meglephetsz egy különleges fagyis kanállal.

Színes tölcsérek és ostyatányérok

Hogy miért jobb egy ropogós ehető tányérból enni a jégkrémet, mint egy kehelyből?

Kérdezz meg egy jégkrém rajongót és órákig fogja magyarázni a különféle textúrák semmihez sem fogható párosításának élvezetét. Ha örömet szeretnél okozni egy fagyi imádó ismerősödnek, lepd meg különféle ostyákkal és tölcsérekkel.

Ha szerencséd lesz – már pedig gyanús, hogy az lesz -, azonnal kapsz is egy pompás desszertet, hiszen az új szerzeményt azonnal fel kell avatni.

Jégkrém kelyhek

Bármilyen kellemes a roppanós ostya, vannak olyan élethelyzetek, amikor elegánsabb tálalást kér a jégkrém. A barátod stílusától függően választhatsz fém, üveg vagy színes műanyag kelyhek közül, de a formát illetően is számos választási lehetőség van.

A kicsi és lapos kelyhektől a csavart és hosszúkás üvegpoharakig mindig találsz valami izgalmas újdonságot a jégkrém rajongó ismerősödnek.

Jégkrémes papírtégelyek és kiegészítők

Akinek több tégely jégkrém lapul a fagyasztójában, garantáltan örül a legkülönfélébb méretű és színű jégkrémes papírtégelyeknek is.

Ők ugyanis nem csak enni, de kínálni is szeretik a vendégeiket a kedvenc ízeikkel. nagyon menő dolognak tartják, ha egy-egy baráti vagy családi eseményen, esetleg egy gyerekzsúron helyes kis papírpoharakban szervírozhatják a gombócokat.

Shaker

Egy profi jégkrém rajongó nem elégszik meg a gombócolással.

Ő az, aki a smoothie-ba vagy egy koktélba is belecsempészi az adott italhoz passzoló kedvenc jégkrémjét.

Ha tudod, hogy a barátod szereti a különleges jégkrém variációkat, az ajándékos dobozba bújtass el egy színes shakert! Ha egy klassz receptet is teszel mellé, hálája örökké ’üldözni’ fog.

Habszifon

Hab a tortán, akarjuk mondani a jégkrémen.

Egy tökéletes jégkrémkehely elmaradhatatlan hozzávalója a tejszínhab is. Persze, lehet kapni kész fújható tejszínhabokat is, de egy dizájnos habszifonnal sokkal menőbb a kreatívkodás.

Főleg, ha mások is látják. Ha ezt az ajándékot választod a barátodnak, ne felejts el mellé patront is venni, hogy azonnal felavathassa az új szerzeményét.

Dekor cukrok, öntetek és szószok

Mindenki tudja, hogy a jégkrém kellő módon tálalva és felturbózva önálló desszertként is megállja a helyét.

Egy kis színes szórócukor, csoki- vagy gyümölcsöntet, esetleg liofiliztált gyümölcsök mindig jól jönnek egy jégkrém imádó arzenáljába. Ha tudod, hogy a barátod oda van ezekért az apró kiegészítőkért, szerezz be neki néhány extra hozzávalót.

GELATIAMO. Szenvedély. Boldogság. Fagylalt.

ITT KERESD TERMÉKEINKET!

Családi kiszerelésű jégkrémjeinket keresd országosan a Spar, az Auchan és a Tesco üzleteiben. Az online vásárlók pedig a Kifli.hu-n és a GRoby-n és az Auchan oldalán meg tudják rendelni kedvenceiket.


.

LEGFRISSEBB CIKKEK

Ragonese Kft.

Telefon: +36 29 572 720

E-mail: info@gelatiamo.hu

H-2367 Újhartyán M5 Ipari Park hrsz. 1211