Gelatiamo Super Zero laktóz- és cukormentes családi jégkrémek - Gelatiamo Olasz Fagylaltkülönlegességek
Gelatiamo Super Zero Jégkrém
Gelatiamo Super Zero Jégkrém

Gelatiamo Super Zero laktóz- és cukormentes családi jégkrémek

Bárki, aki valaha érzett már ellenállhatatlan sóvárgást egy tölcsér fagyira vagy egy jégkrémes dobozra nézve, tanúsíthatja, hogy ez az édes és krémes finomság ellenállhatatlan.

Ez nem csak azért van, mert az ízlelőbimbóink úgy fejlődtek ki, hogy rendszeresen kívánják az édeset. Ha a jégkrém kémiája mögé nézünk, könnyen belátható, hogy a cukor, a fagyott víz vagy tejtermék és a levegő kombinációja valóban ínycsiklandó keverék.

Édes élvezet laktóz- és cukormentesen

Ugyan a hagyományos fagylaltok és jégkrémek alapja a cukor, az új életmód trendek, a divatos diéták és számos betegség arra készteti az emberek nagy részét, hogy mellőzzék a cukrot az életükből.

A jégkrém másik fő alkotóelemére, a tejre pedig – azon belül is a tejcukorra (laktóz) – az aktuális statisztikák szerint a lakosság közel 30 %-a érzékeny.

Ez az arány folyamatosan nő, hiszen a kor előrehaladtával egyre több emberben alakul ki.

Üzemünkben már évek óta gyártjuk a Gelatiamo Single Zero laktóz- és cukormentes jégkrémjeinket, tudva, hogy az ételérzékenyek és a diétázók sem akarnak lemondani a fagyizás élményéről.

Folyamatosan figyeljük a trendeket, valamint a kereslet változásait.

Azt tapasztaltuk a visszajelzések alapján, hogy vásárlóink szívesen vennék nagyobb kiszerelésben is a mentes jégkrémjeinket. Sőt, nyitottak az új ízekre is.

Így született meg a Super Zero termékcsalád két új íze, amiket 2021-ben fejlesztettünk, teszteltünk és 2022. májusától elérhetővé is tettük számotokra. Első körben a Spar és az Auchan áruházakban.

Na de nézzük, milyen új ízekkel bővültünk!

Annak ellenére, hogy napjainkban már Facebook vagy márványsajt ízű fagyik is kaphatók, mi minden egyes termékfejlesztés előtt felmérjük a valós igényeket.

Most is így jártunk el és a lista elején két íz vezetett magasan: a vanília és a lime.

Gelatiamo Super Zero Sweet Vanilla jégkrém 900ml/500g

A klasszikus vanília fagylalt a lehetőségek végtelen tárháza.

A megszokott vanília íz sok hasonló desszert alapja: maga a ’fűszer’. Mégis, napjaink végtelen ízkombinációinak a sorában ennek az örök kedvencnek is jól áll egy kis átalakítás.

A Gelatiamo Super Zero Sweet Vanilla laktózmentes és természetes édesítőszerekkel készülő jégkrémet kóstolva te magad is garantáltan el fogsz olvadni.

A gombócokat behálózó selymes, kávé zamatú karamellöntet lágyan olvad a szájban, miközben az ízek kavalkádja fokozatosan táncot jár az ízlelőbimbókon.

Wow! Azt fogod gondolni, hogy ebből sosem elég.

Gelatiamo Super Zero Fresh Lime jégkrém 900ml/500g

A családi kiszerelésű Fresh Lime üde színe és lágy savassága trópusi hangulatot idéz meg. A 900 ml-es tégely 20 gombócnyi felfrissülést kínál, amiből egy egész család vagy baráti társaság degeszre tömheti magát: biztonságban és bűntudat nélkül.

A természetes édesítőszerekkel készült, élelmi rostokkal dúsított és mesterséges színezéktől mentes Gelatiamo Super Zero Fresh a legjobb cinkostársad lesz a forró napokon és még az alakodra is ’vigyáz’.

GELATIAMO. Szenvedély. Boldogság. Fagylalt.

ITT KERESD TERMÉKEINKET!

Családi kiszerelésű jégkrémjeinket keresd országosan a Spar, az Auchan és a Tesco üzleteiben. Az online vásárlók pedig a Kifli.hu-n és a GRoby-n és az Auchan oldalán meg tudják rendelni kedvenceiket.


.

LEGFRISSEBB CIKKEK

Ragonese Kft.

Telefon: +36 29 572 720

E-mail: info@gelatiamo.hu

H-2367 Újhartyán M5 Ipari Park hrsz. 1211