Ha nyár, akkor fagylalt party - Gelatiamo Olasz Fagylaltkülönlegességek
Ha nyár, akkor fagylalt party
Ha nyár, akkor fagylalt party

Ha nyár, akkor fagylalt party

Kevés dolog adja magát úgy az ünnepléshez, mint a fagylalt.

A fagyi nem hiányozhat a különleges eseményekről, a születésnapokról, az évfordulókról. De legyen szó csak egy szimpla kedd délutánról, ha imádod a fagylaltot és ezzel a barátaid is hasonlóképp vannak, rendezz egy fagylalt partyt, hiszen úgy is akad mindig valamit ünnepelni.

Például azt, hogy szép az élet, és jó érzés megosztani a szabadidőnket a szeretteinkkel. Ha tetszik a gondolat, íme néhány ötlet a fagylalt party szervezéséhez.

Fagylaltos meghívók

Minden szórakoztató tematikus buli egy csodálatos meghívással kezdődik, és ebben a fagylalt partyk sem különböznek. Vágj ki bézs színű kartonból egy kúp alakú formát, ez lesz a meghívó alapja.

Válassz ki három másik színű kartont, formázz belőlük három gombócot és ragaszd őket a meghívó tölcsérére.

A legfelső partigombócon a buli tárgyát írd rá, például „Fagyis csajos délután”. A második gombócon a party helye és dátuma, a harmadikon pedig az „Ingyen Gelatiamo kupon” szerepeljen. Így biztos lehetsz benne, hogy eljönnek a bulira a meghívottak.

Ínycsiklandó dekorációk

Helyezd vendégeid fagylalt party módba!

Készíts kartonból és színes lufikból óriás fagylaltkúpokat, vagy keress nagyobb virágcserepeket és abba helyezd el a léggömböket úgy, mintha fagylaltkelyhek lennének. Ha sötétedés után tartod a partyt, például a teraszodon vagy a kertedben, lógass fel színes égőket, amik világító fagylaltgömbökként ragyogják be az estéteket.

Egy kis szórakozás és játék

Milyen lenne egy buli szórakoztató játékok nélkül?! Készíts elő különféle kelyheket, tányérokat, önteteket, gyümölcsöket, magvakat vagy színes cukorkákat, és tedd ki őket egy asztalra. Természetesen ne feledkezz meg az íncsiklandó Gelatiamo fagylaltokról sem!

Majd indítsd el a „legszebb fagyikehely versenyt”! Izgalmas lesz látni, hogy ki melyik ízű fagylaltot válassza és főképp az, hogy mikkel dekorálja vagy ízesíti.

A játék közben szórakoztató fotókat lőhettek egymásról, amiken a végén jókat viccelődhettek. A fagyi elolvad a szátokban, de a fotó és az emlék örökre megmarad.

Fagyi minden igényre

Mielőtt beszereznéd a te kedvenc fagylaltjaidat, kérdezz körbe a társaságban, hogy ki milyen ízeket preferál vagy van-e valamilyen speciális kívánsága.

Kínos lenne és igencsak elronthatná a hangulatot, ha egy-két vendéged azért nem élvezhetné a bulit, mert laktózérzékeny, vegán vagy cukorbeteg, és nem ehet klasszikus fagylaltot. Ha odafigyelsz az apró részletekre, kifejezheted figyelmességed, ami még jobban összehozhat a barátaiddal.

Fagyis meglepetések

Egyszer minden buli véget ér és eljön a búcsúzás ideje, de te ne hagyd üres kézzel távozni a barátaidat.

Kis hűtőtáskában adhatsz édes és jeges útravalókat a távozóknak, de az üres jégkrémes dobozokba is rejthetsz meglepetéseket.

Mindenkinek van egy hóbortja, és ha ezzel tisztában vagy, akkor óriási örömet okozhatsz a dobozokba rejtett apróságokkal. Ez lehet illatminta, körömlakk (nők esetében), bármilyen szépségápolási termék vagy egy vidám buborékfújó, aminek barátaid gyerekei fognak csak igazán örülni.

Ha fagylalt partyt szervezel, válaszd a Gelatiamo jégkrémeket. A legkülönfélébb ízű és diétás jégkrémjeinkkel gondoskodunk arról, hogy a bulid édes siker legyen és mindenki emlékezzen rá.

ITT KERESD TERMÉKEINKET!

Családi kiszerelésű jégkrémjeinket keresd országosan a Spar, az Auchan és a Tesco üzleteiben. Az online vásárlók pedig a Kifli.hu-n és a GRoby-n és az Auchan oldalán meg tudják rendelni kedvenceiket.


.

LEGFRISSEBB CIKKEK

Ragonese Kft.

Telefon: +36 29 572 720

E-mail: info@gelatiamo.hu

H-2367 Újhartyán M5 Ipari Park hrsz. 1211