Így növeld a kávézód forgalmát gyorsfagyasztott süteményekkel - Gelatiamo Olasz Fagylaltkülönlegességek
Így növeld a kávézód forgalmát gyorsfagyasztott süteményekkel
Így növeld a kávézód forgalmát gyorsfagyasztott süteményekkel

Így növeld a kávézód forgalmát gyorsfagyasztott süteményekkel

Az elmúlt években óriásit fordult a cukrászipar.

Bár a nagyobb kereskedelmi egységek továbbra is a hagyományos nagyüzemi termékek értékesítésére támaszkodnak inkább. Az iparág jelentős része folyamatosan távolodik a tömegtermeléstől és egyre inkább a szegmentált kínálat felé fordul, mint például a mentes sütemények, a kiváló minőségű vagy a kézműves termékek felé.
 
A sütemények értékesítése ígéretes bevételnövekedést jelent az olyan kávézók és vendéglátó egységek számára is, akik nem rendelkeznek saját cukrászüzemmel.

A gyorsfagyasztott sütemények, torták és desszertek széles és szegmentált kínálata komoly stratégiai növekedést biztosít a vendéglátó egységeknek, akik ki szeretnének elégíteni mindenféle fogyasztói igényt.
 
Szeretnéd tudni, hogyan növeld a forgalmad gyorsfagyasztott süteményekkel? Olvass tovább!

Egészségesebb sütemény opciók

A fogyasztókat egyre jobban érdeklik az egészségesebb alapanyagokból készülő lehetőségek és ez alól a desszertek sem kivételek.

Ez a trend már évek óta erősödik, de a COVID-19 kitörése óta az egészségtudatosság egyre fontosabb az emberek számára.

A cukormentesség, a természetes édesítők használata, az adalékok és a mesterséges színezékek mellőzése mind-mind olyan szempontok, amiket a fogyasztók értékelnek és szívesebben választanak.

A gyorsfagyasztott sütemények a gyártástechnológiájuknak köszönhetően természetes alapanyagokból készítve is sokáig eltarthatók, ami a vendéglátó egységek számára különösen előnyös. Könnyű a tárolásuk, az adagolásuk és minimálisra csökkenthető az eltarthatóságból származó veszteség.
 
Egy Amerikában végzett kutatás szerint, az egészségesebb süteményeket áruló egységek forgalma átlagosan 28 %-os növekedést mutat.

Allergén mentes sütemények, diétás sütemények

Hogy honnan lett ennyi ételallergiás és diétázó az elmúlt években?

A válasz az orvostudomány és a diagnosztizálás fejlődésében kereshető. Napjainkban ugyanis sokkal könnyebben és gyorsabban fény derül az ételallergiákra és/vagy olyan betegségekre, amik speciális diétát igényelnek.

Mivel ezeknek a fogyasztóknak a száma folyamatosan nő, a mentes sütemények iránti kereslet sem fog megtorpanni. Sőt! Egyre csak nő.

Ha a te üzletedben nincs még speciális étrendre szabott süteménykínálat, kezdd el felmérni a vendégköröd!

Készíts kérdőívet, derítsd ki, mire lenne igény, valamint hívd fel az eladók figyelmét arra, hogy jegyezzék fel napi szinten az extra igényeket és kéréseket, amikkel találkoznak.

A Ragonese Kft. gyorsfagyasztott süteményeinek a kínálatában találsz cukormentes, gluténmentes és paleo termékeket is. A szeletelt és előre elválasztott fagyasztott süteményekkel könnyű az aktuális forgalomhoz igazítani az elővett mennyiséget, így elkerülhető a selejt.

Könnyen adagolható sütemények és desszertek

Ahogyan már ebben a cikkben is céloztunk rá, a Gelatiamo Dolci Italiani gyorsfagyasztott sütemények, torták és desszertek előre szeletelt formában kerülnek az adott kiszerelésű (darabszámú) tálcákra.

A kávézók és a vendéglátó egységek tehát csak annyit vesznek elő, amennyi a tervezett fogyásnak megfelelő, a maradék sütemény minőségileg változatlanul visszakerül a fagyasztóba.

Ez a fajta kiszámíthatóság és biztonság garantálja az üzleteknek a selejt minimalizálását és a bevétel maximalizálását.

A könnyű adagolásnak van egy másik nagy előnye is.

A legújabb nassolási trendek szerint a fogyasztók egyre inkább vásárolnak olyan tortákat – mondjuk születésnapra -, amiket többféle ízű szeletekből állítanak össze. A Gelatiamo finomságaival ezt az élményt egyszerűen és látványosan meg tudod adni a vendégeidnek.

EXTRA TIPPÜNK:

Süteményválasztékod folyamatosan fotózd minden lehetséges formában: szeletben, több szeletben, jobbról-balról, felülről, kávéval, teával, szörppel stb., és posztold a közösségi médiába! A nyálcsorgató desszerteknek senki sem tud ellenállni.

Kitalálhatsz ’Happy Hour” időszakokat, amikor kedvezményesen adsz egy adott szelet süteményt egy csésze cappuccinoval vagy forró csokival. A lényeg, hogy a vendégköröd tudjon a kínálatodról.

ITT KERESD TERMÉKEINKET!

Családi kiszerelésű jégkrémjeinket keresd országosan a Spar, az Auchan és a Tesco üzleteiben. Az online vásárlók pedig a Kifli.hu-n és a GRoby-n és az Auchan oldalán meg tudják rendelni kedvenceiket.


.

LEGFRISSEBB CIKKEK

Ragonese Kft.

Telefon: +36 29 572 720

E-mail: info@gelatiamo.hu

H-2367 Újhartyán M5 Ipari Park hrsz. 1211