Marketing tippek fagylaltozóknak 2022-re - Gelatiamo Olasz Fagylaltkülönlegességek
Marketing tippek fagylaltozóknak
Marketing tippek fagylaltozóknak

Marketing tippek fagylaltozóknak 2022-re

A fagylalt egy klasszikus édesség, amit szinte mindenki szeret. Az egyszerű fagylalttölcsértől a kifinomult fagylaltkelyhekig ezt a fagyasztott édességet többféleképpen készítik és árusítják. Kétségkívül a fagylalt olyan népszerű, hogy az emberek szinte minden pillanatban készek pár gombóccal elnyalni belőlük.

A fagylatozók számára igaz kihívás meggyőzni vásárlóikat arról, hogy amire vágynak, az az ő üzletükben található. Használd ezeket a hatékony marketing tippeket, hogy egész évben vonzd a fagylalt szerelmeseit!

Óriás adagok

Ha új fagylaltozót nyitsz, vagy új ízekkel bővíted a kínálatod, létezik egy remek trükk, hogy sok embert elcsalogass a fagylaltozódba.

Szervezz fagyievő versenyt a nyitáskor, vagy az új termékek bevezetésekor. Kínáld fel a lehetőséget a nyitónapon, hogy pl. egy adott órában a jelentkezők kiválaszthatnak 15-20 különböző ízű gombócot, és ha meg bírják enni egy ültő helyükben, akkor nem kell érte fizetniük.

Aki elsőként megeszi a kelyhet, az nyer.

Ezzel a versennyel két legyet üthetsz egy csapásra. Lesznek, akik meg akarják mutatni, mire képesek, és rengetegen lesznek, akik kíváncsiak a fagylalt kihívásra.

Nagy eséllyel nem fognak az utóbbiak sem éhesen távozni. Az eseményt hirdesd meg jól, és a nyertesnek kínálj fel valamilyen vonzó jutalmat. Ezt a promóciót többször is bedobhatod, például gyereknapon, a fagyalt világnapján, augusztus 20-án, vagy bármikor, amikor egy kis pörgést szeretnél.

Fagylaltkehely készítési verseny

A kisgyerekes családoknak rendszeresen fejtörést okoz, hogy mivel kössék le a gyerekeket.

Üss két legyet egy csapásra! Legyen a te fagylaltozód az, aki rendszeresen kreatív programokat szervez az egyik legnagyobb célcsoportodnak!

Határozz meg egy fix napot és árat, biztosíts egy helyiséget és dekorációs alapanyagokat, és hagyd, hogy a kis lurkók fantáziája szabadon szárnyaljon. Amíg a gyerekek alkotnak, a szülők fagyizhatnak, kávézhatnak, vagy ha süteményt árulsz, abból is elfogyaszthatnak pár darabot.

Természetesen gondoskodj arról, hogy minden kis művész kapjon valamilyen jutalmat, hogy a következő alkalommal is elmenjenek és hírét vigyék az édes és jeges játéknak.

Születésnapi bulik

Ha a fagylaltozódnak van egy elszeparálható helyisége, miért ne használnád ki zárkörű rendezvényekre? Hirdesd meg a közeledben, hogy nálad lehet a legédesebb születésnapi bulit rendezni!

Gondold át, milyen szolgáltatásokat és termékeket tudsz a ’csomagba’ tenni, hogy maximalizálni tudd a rendezvény bevételét. Üdítő, torta, sütemény, kávé a szülőknek, na meg persze a fagyi.

Shake bár

Van, aki tölcsérből szereti nyalogatni, és van, aki hosszan kívánja élvezi a fagylalt hűsítő élményét. Egy turmixgép beállítása nem nagy költség, ám ezzel az egy kiegészítővel új köntösben is árulhatod a fagylaltjaidat.

Kísérletezz ízkombinációkkal, találj ki nekik izgalmas neveket és pörgesd fel az eladásokat!

Ezt a terméket imádni fogják a tinik és a fiatal felnőttek! Ügyelj arra, hogy többféle tejjel vagy tejhelyettesítővel kínáld a shakeket! Legyen a boltban laktózmentes tej a laktózérzékenyek számára, és növényi tejpótló azoknak, akik kerülik a tejet a sorbet jellegű fagylaltokat részesítik előnyben.

Figyeld meg, milyen gyorsan híre megy, hogy Te mindenkire gondolsz. Ha shake-elsz, legyen a boltodban elvihető papírpohár és szívószál is.

Kitelepülés rendezvényekre

A településeden és a környékén gyakoriak a rendezvények? Szervezz be egy mobil fagylaltkocsit és települj ki oda, ahová csak lehet. A vásárokon, a sporteseményeken és a fesztiválokon óriási forgalmat tudsz lebonyolítani. Készülj fel erre az esetre sok szórólappal, és ne felejts el mindenkinek adni egyet, hogy később is megtaláljanak.

ITT KERESD TERMÉKEINKET!

Családi kiszerelésű jégkrémjeinket keresd országosan a Spar, az Auchan és a Tesco üzleteiben. Az online vásárlók pedig a Kifli.hu-n és a GRoby-n és az Auchan oldalán meg tudják rendelni kedvenceiket.


.

LEGFRISSEBB CIKKEK

Ragonese Kft.

Telefon: +36 29 572 720

E-mail: info@gelatiamo.hu

H-2367 Újhartyán M5 Ipari Park hrsz. 1211