Mi történik a testedben, ha cukormentes jégkrémet eszel? - Gelatiamo Olasz Fagylaltkülönlegességek
Cukormentes jégkrém
Cukormentes jégkrém

Mi történik a testedben, ha cukormentes jégkrémet eszel?

A cukormentes jégkrém 3+1 meglepő előnye, amire talán nem is gondoltál!   A nyár minden kétséget kizáróan a fagylalt szezonja. Nincs annál élvezetesebb, mint a jégkrémes és a fagyis pultok előtt nézelődni, hogy melyik ízzel vagy újdonsággal hűsítsd le magad a meleg időben.

A frissítő és csábító íze ellenére a hagyományos fagylalt azonban sok cukrot tartalmaz, ami nem túl előnyös, ha fogyókúrázol vagy esetleg cukorbetegséggel kell együtt élned.

Szerencsére ez nem azt jelenti, hogy ez a klasszikus fagyasztott desszert ne férne bele az egészséges étrendbe.

Rengeteg alacsony kalóriatartalmú, alacsonyabb cukortartalmú és cukormentes jégkrém áll rendelkezésre, ha valami jeges édességre vágysz.

Nézzük meg, milyen egészségügyi előnyökkel járhat, ha az alacsonyabb cukortartalmú vagy cukormentes jégkrémet választod a szokásos opciók helyett!

1 # Az alacsony kalóriatartalmú jégkrémek általában nem, vagy kevesebb hozzáadott cukrot tartalmaznak, ami csökkenti az egyes egészségügyi problémák kialakulásának a kockázatát.

A hozzáadott cukrok túlzott fogyasztása az étrendben elhízáshoz, magas vérnyomáshoz, inzulinrezisztenciához, cukorbetegséghez és különféle szívbetegségekhez vezethet.

Az olyan finomságok, mint a jégkrém, hozzáadott cukor forrást jelentenek, ezért az alacsony cukortartalmú vagy a hozzáadott cukortól mentes jégkrémek kiváló alternatívák lehetnek azok számára, akik csökkenteni szeretnék a cukorbevitelüket.

Gelatiamo Single Zero jégkrémjeink készítéséhez ezért mi kizárólag természetes gyümölcspüréket és természetes édesítőszereket használunk fel.

2# Az alacsony kalóriatartalmú fagylalt rosttartalma elősegíti az emésztést.

Bár a rost nem a fagylalt hagyományos összetevője, rengeteg funkcionális előnye van, ha ehhez a fagyasztott desszerthez adjuk.

A hozzáadott rost előnye, hogy javítja az emésztést és a teltségérzés kialakulását. A rost mindemellett segíthet megakadályozni vagy lelassítani a vércukorszint gyors megemelkedését, ami szabályozza az inzulinszintet.

A Gelatiamo Single Zero jégkémjeinkhez inulinban gazdag cikória rostot adunk, ami a rosttartalma mellett hozzájárul a tökéletesen édes ízélményhez is. A cikória rost maga a megtestesült egészség aranybányája.

3# Az alacsony kalóriatartalmú és/vagy cukormentes jégkrém kevésbé, vagy nem emeli meg a vércukorszintet.

Mivel sok alacsonyabb cukortartalmú vagy cukormentes jégkrémet alternatív (természetes) édesítőszerekkel édesítenek, ezek nagy előnyöket jelenthetnek azok számára, akiknek vércukor problémái vannak, vagy cukorbetegek.

A Gelatiamo Single Zero jégkrémjeinek készítéséhez többnyire nulla kalóriás eritritet (nem felszívódó poliol), steviat (0 kalóriás alternatív természetes édesítőszer) és/vagy xilitet használunk.

Ha a jégkrémek csomagolásán a szénhidrát-tartalomnál például azt látod, hogy „poliol tartalom”, akkor azt nem kell számolnod, hiszen nem tartalmaz kalóriát. A természetes cukortartalom a gyümölcs ízű Zero jégkrémjeinkben a tiszta gyümölcsnek köszönhető.

3+1 Az alacsony kalóriatartalmú fagylalt segíthet a fogyásban.

A klasszikus fagylaltról alacsonyabb kalóriatartalmú fagylaltra váltás előnyös azok számára, akik árgus szemekkel figyelik a bevitt kalóriákat. A cukormentes jégkrémek segíthetnek a fogyásban vagy a súlymegtartásban azáltal, hogy egészséges alternatív élvezetet nyújtanak a testsúllyal kapcsolatos célkitűzéseink támogatásában.

ITT KERESD TERMÉKEINKET!

Családi kiszerelésű jégkrémjeinket keresd országosan a Spar, az Auchan és a Tesco üzleteiben. Az online vásárlók pedig a Kifli.hu-n és a GRoby-n és az Auchan oldalán meg tudják rendelni kedvenceiket.


.

LEGFRISSEBB CIKKEK

Ragonese Kft.

Telefon: +36 29 572 720

E-mail: info@gelatiamo.hu

H-2367 Újhartyán M5 Ipari Park hrsz. 1211